torsdag den 28. februar 2013

Stofkurve


Har lavet to kurve i stof, de er sendt afsted, så ved faktisk ikke engang hvad formålet med dem er :)

Men I må da gerne se dem :)



Inden i




- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 19. februar 2013

T, U, V og W

T - T står for tillid. Tillid er så vigtigt i mit liv, at kunne have tillid til andre, til en selv, til omverdenen.

U - Ungdom. Min ungdom var vel som mange andres lidt vild, mange byture, fester, skolegang, uddannelse, interesser, og en ting som jeg den dag i dag fortryder, et lidt dårlig forhold til mine forældre. Heldigvis har jeg et super forhold til dem i dag, og kan se, at grunden til vores forhold da, jo nok er, at jeg ligner dem lidt for meget :)

V - Vilas, V kan ikke være andet end min skønne søn. Det tog mange år i behandlingsverdenen, at få vores søn, hårde, svære år, men når jeg ser på min søn i dag, så er de mere eller mindre gemt væk. Det er et mirakel, at få lov til at blive mor :)

W - Wv, vores dejlige bil er en up! Og den kan klart anbefales :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 18. februar 2013

Q, R og S

Nu kommer jeg så til lidt svære
bogstaver..

Q - Quis battle, et spil jeg faktisk nyder at spille, udfordre hjernen, ens paratviden og så er det ikke et spil, der optager alt ens tid.

R - Regeringen, er efter min mening ikke altid lige gode, de tænker alt for meget som politikere, glemmer faktisk, at der er mennesker der skal leve med deres beslutninger, og at det skulle være et "velfærdssamfund" vi lever i. Det er det desværre ikke mere :(

S - Søvn, jeg elsker at sove, nyder at ligge og slappe godt af, og så har jeg altid haft et stort søvnbehov pga. min endometriose, så søvn er en del af mit liv :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 14. februar 2013

N, O og P

Så kom jeg til de næste tre bogstaver i alfabetet.

N - N er nattesøvn :) Selvom vi har en søn på lidt over to år, så får vi vires nattesøvn, det er så dejligt. Allerede da han var fem uger, begyndte han at sove igennem, selvfølgelig er der perioder, hvor nattesøvnen bliver afbrudt, men det er meget sjældent ;)

O - Orden er klart noget jeg virkelig gerne vil have, elsker når f.eks. mit krearum er totalt i orden, men når det så endelig er super fint, så får jeg rodet det hele til igen, så der kan laves en ny orden derinde.

P- P er perfektionisten i mig, jeg vil have ALT jeg laver er i tip top orden, det er bare ikke altid nemt, og derfor ender en ting i min ufo bunke, hvis jeg skal pille op eller ligende. (Er så heldigvis blevet bedre til, at sætte dage af til disse ufoer :) ).


- Posted using BlogPress from my iPhone

Pige tunika

Hvor kan man dog blive frustreret, når ens maskiner bare sket ikke vil makke ret!
Var hele møllen igennem med min coverlocker, tråde om, indstille spændingen, nye nåle, selv olie!
Men den kom da endelig i gang igen, og der kom dette resultat ud af det.




Nu håber jeg bare den lille pige, der skal have den, kan lide den :)
- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 13. februar 2013

Folder og rydder op

Er gået i gang med projekt umulig! At folde alt mit stof, det bliver jo super fedt NÅR det er færdigt, men der er lang vej endnu! Lidt snyde kig til det pt. Deler det lidt op i farver/mønstre m.m.
Det er lige påbegyndt, og kan se jeg får mere plads på hylderne med bomuldsstoffer, der er dog max. foldet 1/10 del af bomuldsstofferne endnu.



- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 12. februar 2013

L og M

Ja så nåede jeg til L og M:)

L - L er livsglæden, at have livsglæde er for elementært, at ville livet, nyde livet og elske det.
Jeg værdsætter min familie højest, at prioritere, at være sammen med dem, deres smil, latter, varme, glæden ja det er med til, at jeg også får en fantastisk livsglæde :)

M - M kan vist kun stå for mad pt. Jeg elsker en god middag, er dog IKKE særlig god i et køkken, men jeg prøver. Mærkeligt nok, så er det altid de svære retter som dyrekølle, lakseroulade m.m. jeg kaster mig ud i, og det er disse ting der lykkedes. De alm. ting som frikadeller og bøf er jeg bare en dør til :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 10. februar 2013

I, J og K

Ja kom da lidt bagud i weekenden, men sådan kan de jo gå :)
Derfor får I tre bogstaver i dag.

I: I står for inspiration, jeg elsker at ente inspiration herinde i blogland, på nettet og ude i hverdagen. Elsker at se en ting, og tænke wow, det kunne man lave om til xxxx..

J: J er julen, hjerternes fest, hygge med familien og alle de gode traditioner der følger med julen. Det er ikke så meget gaverne der har betydning, det er budskabet i julen der betyder noget, og samværet :)

K: K er selvsikre et kærlighed. Det er tankevækkende hvor mange forskellige former for kærlighed man kan rumme. Kærlighed til manden, kærlighed til ens barn/børn, kærligheden til forældre/søskende, ja sågar kærligheden man har til venner, dyr, arbejde, ting, ja man kan vel have kærlighed til det der har en stor betydning for en selv, og kærligheden er SÅ forskellig alt efter hvad det er til <3


- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag den 9. februar 2013

Nye bukser

Vilas vokser helt vildt, bukserne i str. 98 er småt alle ved at stumpe lidt, så må jo i gang med en ny produktion.

Har denne gang lavet dem i str. 98 i bredden og 104/110 i længden.
Mon ikke de så kan holde mere end seks måneder.
En lille trøje med Byggemand Bob blev det også til, det er en basis trøje i str. 110/116 fra h&m, da det er meget småt i størrelsen.











Og drengen indvier det glad :)



- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 7. februar 2013

Dagens bogstav H

H: H er klart bogstaver for hund! Vores skønne shetland sheepdog Vega, en skøn primadonna på lidt over to år.
Hun er dygtig, mild, Vilas bedste ven, men vigtigst af alt, så er hun til at stole på. Vilas kan fjerne maden i mens hun spiser, kan til tider være lidt hård ved hende, men hun markere ikke engang, men går, eller ligger sig overgivelse på maven. Hun hygger med Vilas hele tiden, og hver eftermiddag skal de sammen ind på Vilas' værelse og høre musik og danse!
Hver aften skal vi huske Vegas godnat kram, ellers kan hverken Vilas eller Vega falde til ro <3



Lille hvalp- Helt nyt hjem :)




Skal lige passe på Vilas' barnevogn.




Stolt vinder af lydighedspokalen til hvalpetræning.




Når man er ude og cykle, og ikke kan mere, så er det jo godt med en cykelkurv.




Vega som finder sig i ALT - Selv en kat der patter hos hende.




De bedste venner <3

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 6. februar 2013

Blog udfordring

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIefc1QDOeW94Cugc1dOmOKc1vOAPGjyUCBiKg227Dj68lbip84GNhbQP4SctpkmWPYM4wpB-ptcLpmHSji1oozl8fDKttq7_hdkCww3jTdeIHWQ1ozolmRwLCxIFAcoqvX02KkzqBTLQ/s1600/blogudfordring-februar2013.jpg

Fandt denne søde udfordring på SaJuMes blog, og tænkte det da klart måtte være noget for mig :)

Så i dag, må jeg hellere tage de første 7 bogstaver i alfabetet, så jeg kan følge med.

Jeg har besluttet, at det skal være ord, der har en betydning for mig :)

A: Alder - Alderen er en meget spøjs ting, snart bliver jeg 31 år, men det er for mig kun et tal, som tilfældigvis står på min dåbsattest.
Jeg føler mig stadig, som min mor og fars lille pige, som mor for min søn, hustru for min mand, og med en masse i bagagen.
Dog føler jeg mig også stadig ung :)

B: Bade - At bade elsker jeg, det er en fantastisk følelse, at kunne blive lettere, at føle kroppen blive afslappet, og nyde en hyggelig stund.

C: Carsten - Carsten manden min. <3 Behøver vist ingen uddybelse.

D: Dyner - Åh dyner, det er sådan en kvalitetstid man kan få sammen under en dyne. Hver aften, skal Vilas, far og mor sidde og se Traktor Tom under Vilas' dyne. Det er ren råhygger.

E: Elever - Eleverne fylder en stor del af mit arbejdsliv, det er for mig en vigtig opgave, at skabe trygge rammer, og et godt læringsmiljø for dem. At yde mit bedste, for at de skal lære en masse, og blive kloge ;)

F: Folkeskolen - Har det egentlig meget malplaceret ved at arbejde i folkeskolen pt. Alle de nye tiltag, alles mening om ens job. Det er meget udskældt at være lærer. Jeg er det fordi jeg elsker, at arbejde med de unge, ville elske mindre møder, og mere tid med eleverne. Men må også indrømme, at mere mødetid for de unge, er med til at dræne dem og ødelægge deres lyst til skolen.


G: Glæde - Glæde, grin og humør er vigtige elementære ting i min hverdag. Et smil, Vilas klukken af grin, hundens logren med halen når vi kommer hjem.
Ja det er jo alle de små ting, der er med til at skabe livsglæden.


- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 4. februar 2013

Slagt en t-shirt eller flere :)

Var igennem mandens t-shirts, og da jeg nåede de 58, gad jeg ikke tælle mere! Han fik dig en besked om, at han måtte finde nogle han ville af med :)
Han har næsten altid købt en t-shirt når vi har været til koncert, nogle ligger dog stadig og venter på godkendelse til, at få sparket over i min bunke. Han er ikke nem, at få til at smide noget ud, så derfor skal de genbruges.

For nu skal de slagtes, de skal klippes op, syes om, og laves til nye seje t-shirts, bluser eller undertrøjer til Vilas :)

Lidt billeder af de originale t-shirts, så skal der nok komme flere undervejs i mit projekt :)












- Posted using BlogPress from my iPhone